3 setmanes després…

Tenim la sensació que comença a haver més informació de la vessant terapèutica de la marihuana que no pas dels danys que causa.

Això contrasta amb l’Informe 2015 de l’Observatori Europeu de Drogues que, per primera vegada a la història, determina que el tractament més demandat, entre les drogues il·legals, ha estat el de deshabituació de cànnabis.

Alguns observadors sostenien que les altes xifres es devien a que es podien remetre les sancions per consum i tinença de cànnabis a la via pública amb un tractament. Aleshores vam preguntar al centre Takiwasi, que no fan remissions de sancions, si també havien notat l’increment, obtenint una resposta afirmativa. És a dir, hi ha una creixent demanada de tractament i, curiosament, molta informació que s’enfoca en els beneficis de la marihuana. Fet que no ajuda des del punt de vista preventiu.

Per tot això, vam decidir emetre l’anunci preventiu que adjuntem des del Servei IRC&ENFOCS. Es tracta de recordar, mitjançant el testimoni d’un consumidor habitual, alguns dels guanys que va experimentar en deixar el cànnabis. Desitgem que sigui del vostre gust i feu la difusió que creieu oportuna.

cannabis

Share this...
Share on Facebook
Facebook