Alcohol en excés

Com és possible que una súper cantant, que va vendre 40 milions de discos, acabi ofegada en una banyera per haver begut alcohol en excés? Potser és una demostració més que l’èxit i els diners no aporten la felicitat. Dolors O’Riordan va ser una altre gran artista que es va trencar. DEP.

En les Dunes de Castelldefels s’han realitzat diferents entrades sobre l’alcohol. De fet, és la substància per la que es demanen més inicis de tractament a Catalunya. Vols conèixer el tipus de relació que tens amb l’alcohol? Aprofita els tests que hem penjat al blog, recordant que són diferents per dones o per homes.

També recomanem fer un cop d’ull a quins són els límits del consum d’alcohol en el cos. Tot recordant que en gent jove que s’està desenvolupant és molt més tòxic que en adults. Així doncs, els danys són més severs.

Castelldefels és un municipi, com molts de Catalunya en el que s’ha detectat usos no saludables de l’alcohol. Per això, la col·laboració dels adults i dels joves és important per evitar situacions de risc.

Share this...
Share on Facebook
Facebook